Prison Fellowship Romania

Împreună pentru comunitate!

Misiune

Misiunea pe care domnul Constantin Asăvoaie a lăsat-o ca și moștenire pentru Fundația Prison Fellowship România este misiunea pe care o avem și astăzi: să fim un sprijin real pentru persoanele vulnerabile, colaborând cu partenerii și voluntarii noștri pentru a ajuta la clădirea unei comunități sigure, puternice și dezvoltate.

Viziune

Împreună pentru comunitate! Aceste cuvinte sunt standardul nostru, țelul nostru, dorința noastră. Credem că doar împreună cu cei de lângă noi putem atinge acest țel. De aceea, misiunea fundației noastre se bazează în așa mare măsură pe colaboarare și pe acțiuni voluntare. Prin acțiuni de conștientizare, de prevenție, de ajutorare și de colaborare, ne dorim să vedem oameni restaurați și comunități dezvoltate.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

INTEGRITATEA

Oferim încredere, suntem transparenți în ceea ce facem, onești în misiunea noastră și administrăm cu responsabilitate resursele primite

Asistență

Misiunea noastră este bazată pe compasiune, pe solidaritate și pe dragoste pentru oameni

SPERANȚA

Căutăm să ducem speranță acolo unde este cea mai mare nevoie, o speranță pentru schimbare, pentru restaurare și pentru un viitor mai bun

Asistență

Credem că fiecare persoană este valoroasă și trebuie tratată cu respect și demnitate, indiferent de situație

EGALITATEA

Credem că fiecare persoană merită să fie sprijinită, indiferent de vârstă, gen, rasă, religie sau statut social

COLABORAREA

Credem că doar prin unirea eforturilor noastre și doar prin colaborare putem să fim un sprijin pentru oamenii aflați în nevoie. Astfel ne vom putea bucura de o comunitate sigură, integră și puternică

We Believe Fellowship
Changes Lives

Persoanele private de libertate sunt de multe ori marginalizate, uitate, date la o parte din comunitate, și uneori chiar din familiile lor. Percepția societății cu privire la persoanele încarcerate este adeseori una critică și descurajantă. Noi însă credem că fiecare persoană are demnitate și valoare, credem că schimbarea poate avea loc chiar și în cele mai complicate situații și credem în activități cu impact real în procesul de restaurare. Deoarece credem aceste lucruri, împreună cu voluntarii noștri, derulăm proiecte  suport în penitenciarele din România, munca noastră fiind cuprinsă din sprijin material, psihologic și spiritual.

Proiecte

Programe în Penitenciare

Persefefeffdf in familiile lor. Percepția societății cu privire la persoanele încarcerate este adeseori una critică și descurajantă.

LEARN MORE

Programe în Penitenciare

Persoanele private de libertate sunt de multe ori marginalizate, uitate, date la o parte din comunitate, și uneori chiar din familiile lor. Percepția societății cu privire la persoanele încarcerate este adeseori una critică și descurajantă.

LEARN MORE

Programe în Penitenciare

Persoanele private de libertate sunt de multe ori marginalizate, uitate, date la o parte din comunitate, și uneori chiar din familiile lor. Percepția societății cu privire la persoanele încarcerate este adeseori una critică și descurajantă.

LEARN MORE

Parteneri

De-a lungul anilor de activitate, Fundația Prison Fellowship România a avut alături parteneri de încredere care ne-au sprijinit, ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să creștem. Împreună am demarat programe și proiecte sociale care să vină în ajutorul celor aflați în cea mai mare nevoie. Doar datorită implicării constante a voluntarilor, organizațiilor, bisericilor și diferitelor companii, în esență, a unor oameni extraordinari, fundația noastră a reușit să fie mereu fidelă misiunii sale fondatoare – aceea de a veni în ajutorul celor mai vulnerabile categorii de oameni. Continuăm programele și proiectele pe care le-am început alături de partenerii noștri fideli, cărora le mulțumim.

Știm că schimbarea pe care dorim să o aducem necesită implicare, pasiune, timp și creativitate, de aceea suntem mereu deschiși către noi întâlniri și colaborări. Credem de asemenea că un parteneriat de durată se construiește cu dedicare, în timp și cu o bună cunoaștere reciprocă.

Dacă misiunea și activitatea noastră ți-au atras atenția, scrie-ne sau contactează-ne la numărul de telefon 0754089350 sau la email-ul office@pfr.ro. Ne dorim să te cunoaștem mai bine, să îți oferim mai multe informații, dar și să îți oferim oportunitatea de a te alătura cauzei noastre în maniera care ți se potrivește cel mai bine.

Contactează-ne

12 + 6 =

CONTACT
Tel: 0364 145 932
Fax: 0364 149 279
Mobil: 0754 089 350
E-mail: office@pfr.ro

Adresă sediu administrativ:
Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 3, Cluj-Napoca,
jud. Cluj

Adresă sediu administrativ:
Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 3, Cluj-Napoca,
jud. Cluj

 

copyright information here