PARTENERI
alaturi de
parteneri
de incredere.
Fundatia Prison Fellowship Romania are alaturi parteneri de incredere care, de-a lungul anilor de activitate, au sprijinit fara nicio ezitare dezvoltarea fundatiei. Impreuna am demarat programe si proiecte sociale menite sa ii ajute pe cei aflati in cea mai mare nevoie.
PARTENERI
alaturi de parteneri de incredere.
Fundatia Prison Fellowship Romania are alaturi parteneri de incredere care, de-a lungul anilor de activitate, au sprijinit fara nicio ezitare dezvoltarea fundației. Impreuna am demarat programe si proiecte sociale menite sa ii ajute pe cei aflati in cea mai mare nevoie.
“a ajuta”
trezeste in interior o dorinta profunda de implicare.
Doar datorita implicarii constante a voluntarilor, organizatiilor, bisericilor si diferitelor companii, fundatia noastra a reusit sa fie mereu fidela misiunii sale fondatoare – aceea de a veni in ajutorul celor mai vulnerabile categorii de oameni.
Implica-te
Parteneriatele de durata se construiesc cu dedicare, in timp si cu o buna cunoastere reciproca.
Schimbarea pe care dorim sa o aducem necesita efort, pasiune, timp si creativitate, de aceea suntem mereu deschisi catre noi intalniri si colaborari.
binele se inmulteste cand oamenii sunt uniti de acelasi scop.
Daca si tu iti doresti sa faci parte din din schimbare, implica-te! Sprijinindu-ne in continuare (din tara sau din strainatate), ne ajuti sa ne ducem misiunea mai departe!
doneaza
toti partenerii nostri sunt vitali pentru desfasurarea programelor noastre si le suntem recunoscatori fiecaruia in parte pentru contributia unica adusa in societate.
parteneri
Nevoile umanitare sunt enorme, dar impreuna cu partenerii nosti suntem siguri caputem acoperi un procent mare din acestea.
fii voluntar!
Contribuie prin timpul si entuziasmul tau la imbunatatirea vietii celor mai putin favorizati!