centrul de incluziune sociala
Persoanele private de libertate apartin, de fapt, comunitatii.
In urma eliberarii, multe persoane se confrunta cu dificultati in a se reintegra in comunitate: lipsa resurselor financiare, dificultate in a gasi un loc de munca, sau chiar lipsa unui camin.
centrul de incluziune sociala
Persoanele private de libertate apartin, de fapt, comunitatii. In urma eliberarii, multe persoane se confrunta cu dificultati in a se reintegra in comunitate: lipsa resurselor financiare, dificultate in a gasi un loc de munca, sau chiar lipsa unui camin.
Nerezolvate, aceste dificultati sunt deseori motivul pentru care ne confruntam cu o rata ridicata de recidiva in randul persoanelor eliberate din incarcerare.
In colaborare cu Administratia Nationala a Penitenciarelor, pregatim procesul de reintegrare in urma punerii in libertate, oferind servicii de tip rezidential pentru o perioada de 12 luni.
persoanele puse recent in libertate sunt sprijinite in vederea:
completarii studiilor
integrarii pe piata muncii
reluarii legaturii cu familia
formarii unui mediu de suport
dezvoltarii abilitatilor de rezolvare a problemelor
renuntarii la comportamentee anti-sociale
gestionarea resurselor
gasirii unei locuinte pe termen lung
Prin tot ceea ce facem, speranta si dorinta noastra este sa vedem familii reunite, persoane reintegrate care muncesc si sustin comunitatea.
centrul de incluziune sociala
In cadrul centrului, copiilor le este oferita o masa calda, iar apoi sunt sa isi faca temele (majoritatea avand nevoie de mediatii).
doneaza
parteneri
Nevoile umanitare sunt enorme, dar impreuna cu partenerii nostri suntem siguri ca putem acoperi un procent mare din acestea.
fii voluntar!
Contribuie prin timpul si entuziasmul tau la imbunatatirea vietii celor mai putin favorizati!