programe in penitenciare
Perceptia societatii cu privire la persoanele incarcerate este adeseori una critica si descurajanta. Persoanele private de libertate sunt de multe ori marginalizate, uitate, date la o parte din comunitate, si uneori chiar din familiile lor.
programe in penitenciare
Perceptia societatii cu privire la persoanele incarcerate este adeseori una critica si descurajanta. Persoanele private de libertate sunt de multe ori marginalizate, uitate, date la o parte din comunitate, si uneori chiar din familiile lor.
noi credem ca fiecare persoana are demnitate si valoare.
De-a lungul anilor am invatat ca schimbarea poate avea loc chiar si in cele mai complicate situatii si credem in activitati cu impact real in procesul de restaurare. In acest mod, impreuna cu voluntarii nostri, derulam proiecte suport in penitenciarele din Romania, munca noastra fiind cuprinsa din sprijin material, psihologic si spiritual.
autorul material-sprijin concret si sesizabil.
Un alt mod prin care ne implicam este prin ajutorul material pe care il oferim impreuna cu partenerii nostri: imbracaminte, incaltaminte, alimente neperisabile si articole de igiena.
familiile persoanelor private de libertate-intotdeauna in grija noastra
Deseori, familiile care raman in urma se confrunta cu numeroase dificultati materiale, emotionale si psihologice. In multe cazuri abandonul scolar si stigmatizarea copiilor sunt printre primele efecte ale incarcerarii parintelui. Astfel, impreuna cu partenerii si voluntarii inscrisi in programul nostru de asistenta, oferim sprijin material si psihologic pentru aceste familii, de la hrana pana la imbracaminte, rechizite si jucarii.
Colaborarea cu psihologi si asistenti sociali cuprinde anchete sociale si programe de consiliere personala. Prin colaboararea cu personalul calificat, ne asiguram ca sprijinul oferit este unul de calitate, dar si ca va avea un impact real si durabil pentru persoanele incarcerate.
Sprijinul psihologic - o parte importantă a programelor noastre de implicare în penitenciare.
contribuim constant la dezvoltarea sanatoasa a comunitatilor.
Incurajam restaurarea si reintegrarea in comunitate a persoanelor private de libertate prin programe si activitati suport.
programul ,,reteaua ingerilor”
In Romania, peste 13.000 de copii au cel putin un parinte care este incarcerat. Acesti copii sunt victime colaterale, marginalizate, neglijate de catre societate si de catre autoritati.
doneaza
parteneri
Nevoile umanitare sunt enorme, dar impreuna cu partenerii nostri suntem siguri ca putem acoperi un procent mare din acestea.
fii voluntar!
Contribuie prin timpul si entuziasmul tau la imbunatatirea vietii celor mai putin favorizati!